Despre noi

Scurta descriere

Aproape 30 de ani de tradiție a calității. Compania a luat naștere în 1994, pe o piață care era la începuturi în domeniul materialelor de construcții, mai ales a finisajelor și decorațiunilor. Bamati a fost sinonim încă de la început cu excelenta și unicitatea, oferind o varianta pentru cei care doresc mai mult, mai bun, altceva decât in toate celelalte magazine din zona.


Țelul nostru
Ne-am propus sa creștem mereu, alături de clienții noștri, sa le fim aproape cu soluții pentru a-și realiza planurile casei de vis. Îmbunătățim in permanenta gama de produse si căutam soluții pentru a vă oferi cele mai noi și fiabile materiale imediat ce apar .


Echipa noastră
Colaboram cu arhitecți, cu constructori și mici meseriași pentru a vă putea oferi cele mai bune servicii. Echipe tehnice pot veni in ajutorul Dvs atunci când lucrarea necesita consultanță specializată .


In magazinele noastre puteți găsi o largă gamă de materiale de construcții, precum și ceramica de o calitate deosebita, producție Spania și Italia, obiecte sanitare de la cele mai renumite firme din domeniu, vopsele lavabile și decorative, parchet și tapet. Echipa noastră de consilieri și agenți este mereu alături de Dvs , cu orice informații sau sfaturi legate de produsele noastre, iar departamentul de logistică se va ocupa ca marfa Dvs sa ajungă acolo unde aveți nevoie.


Ne bucurăm să vă avem alături și vă asiguram că “BAMATI face diferența !”


Produsele noastre

Produsele Bamati sunt atent selectate, fiind produse exclusiviste cu design aparte si calitate superioara de la importanti producatori din lume, in principal Italia, Spania, Cehia. Personal atent, mereu la dispozitia clientului, oferindu-i suport si sfaturi din cele mai utile.

Vizualizează produsele
No photo