Parteneri

poza-parteneri

PARADYZ

Paradyż Group - producător de plăci ceramice din Polonia. Oferă o gamă largă de plăci ceramice de înaltă calitate pentru bucătărie, baie, exterior și multe altele. Gamă largă de colecții și designul unic vă permit să găsiți plăci ceramice pentru fiecare stil atât de interior, cât și de exterior.

poza-parteneri

KUMA

Produsele KUMA îmbină tehnologia și design-ul danez cu măiestria artizanală și atenția minuțioasă pentru detalii. Fiecare produs este realizat la comandă în Romania, cu dimensiuni, forme și culori la alegere, cu boluri turnate în suprafață continuă cu blatul. Modelele versatile, design-ul pur și liniile fluide ale colecțiilor KUMA se adaptează perfect oricărui stil de ambientare.

poza-parteneri

AZULEV

Cunoscuți pentru atenția personalizată și grija oferită clienților. AZULEV a stabilit o îmbunătățire constantă a proceselor de producție axate fundamental pe protejarea mediului. Prin urmare, nu întâmplător sunt una dintre puținele companii din sector care au primit „Declarația de produs de mediu” DAP.

poza-parteneri

CAPAROL

Compania s-a dezvoltat rapid pe baza unei strategii coerente, iar în anii care au urmat au marcat atât creșterea gamei de produse comercializate, cât și dezvoltarea unei rețele naționale de distribuitori și magazine perzonalizate destinate diverselor categorii de utilizatori ai finisajelor Caparol.

poza-parteneri

KEOPE

Producția firmei KEOPE depășește cinci milioane de metri pătrați pe an într-un total de optzeci de țări. "Credem în inovația tehnologică și de proces, dar păstrăm ochiul meticulos al meșterului. Ne pasă de sănătatea și siguranța angajaților noștri; mediul și durabilitatea au fost întotdeauna baza muncii noastre."

poza-parteneri

SUPERGRES

Supergres produce pardoseli pentru interior și exterior, precum și acoperiri de perete pentru bucătării și băi, în principal pentru clădiri rezidențiale. Colecții ceramice de calitate superioară capabile să răspundă diferitelor stiluri și nevoi în ceea ce privește atractivitatea estetică și performanța tehnologică.

poza-parteneri

CLASSEN

Produse Classen sunt renumite pentru eleganţa şi calitatea lor şi pentru echipa de profesionişti gata să le ofere clienţilor toate serviciile de care au nevoie. Dispune de o gamă variată de uşi de interior, uşi metalice şi parchet laminat de cea mai bună calitate, ci şi consiliere, deschidere şi bunăvoinţă.

poza-parteneri

SANSWISS

Grupul SanSwiss este un producător internațional de succes de cabine și cadite de duș. Sediul central al companiei este situat în Härkingen, Elveția. Grupul deține 3 fabrici de producție în Franța, Cehia și România, precum și companii independente de vânzări în Franța, Germania, Polonia, Cehia, Elveția și România, cu activități de vânzare în 18 țări europene.

poza-parteneri

CEZAR

Compania de producție Cezar este unul dintre principalii producători de materiale de finisare pentru construcții. Compania Cezar și-a început activitatea în anii șaizeci, iar dezvoltarea dinamică s-a remarcat din 1997, când a fost ridicată fabrica de câmp verde cu utilaje de ultimă generație în zona economică specială Suwalki din Ełk.

poza-parteneri

SINIAT

Siniat produce gleturi, tencuieli și sisteme de gips-carton pentru pereți despărțitori, tavane, placări interioare și exterioare. Produsele SINIAT sunt folosite de micii meseriași, dar și de cei mai apreciați arhitecți și cele mai mari companii de construcții din țară.

poza-parteneri

HOLVER

Firma Holver pune la dispoziţia clienților un sortiment de produse cu cerere mare pe piaţă, care corespund nevoilor consumatorilor. Produsele sunt achiziţionate de la producători de renume, recunoscuţi pentru calitatea produselor. Pe lângă mărcile consacrate, clienții se pot bucura și de mărcile proprii, pe grupe de produse atent selectate.

poza-parteneri

IDEA CERAMICA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed id semper risus in hendrerit gravida rutrum quisque non. Amet porttitor eget dolor morbi non arcu risus quis varius. Nunc id cursus metus aliquam eleifend mi in nulla posuere. Tempor orci dapibus ultrices in iaculis nunc.

poza-parteneri

MOSAVIT

Sticle mozaice 100% reciclate și fabricate în Spania. Ani de inovație în serviciul designului. Mosavit și-a luat un angajament față de produsele naturale: piatră naturală, brichete, lemn, chiuvete etc. Mozaicurile și accesoriile internaționale oferă clienților o gamă largă de acoperiri de perete și podea, pardoseli și accesorii.

poza-parteneri

EFFEPI

Rădăcinile lui Effepi stau în tradițiile artizanale și familiale, cărora li s-au adăugat de-a lungul anilor o inovație neîncetată în materie de stil, împreună cu actualizări tehnologice constante și atente. O companie care operează atât în ​​Italia, cât și la nivel internațional, realizarea sa încoronată este combinația câștigătoare de gust estetic și fiabilitatea produsului.

poza-parteneri

GROHE

GROHE este un brand mondial lider în soluții complete de baie și accesorii de bucătărie și are în total peste 6.000 de angajați, dintre care 2.400 au sediul în Germania. GROHE face parte din LIXIL Group Corporation din 2014. Ca brand internațional, GROHE urmărește valorile mărcii de tehnologie, calitate, design și durabilitate, căutând să ofere „bucuria pură a apei”.

poza-parteneri

HANSGROHE

Specialistul în duș și robinet Hansgrohe este o companie bogată în tradiție. Fondatorul Hans Grohe a început mic în 1901, cu un atelier de presare a metalelor în Schiltach, în Pădurea Neagră. Centrul creativ și sediul companiei se află și astăzi acolo. Dar în zilele noastre, marca hansgrohe creată de „Clever Hans” se bucură de o reputație mondială: produsele sunt utilizate și apreciate în întreaga lume.

poza-parteneri

HASIT

HASIT este un producător internațional de sisteme și materiale de construcție și un furnizor de soluții de înaltă calitate în acest domeniu. HASIT are sediul central în Turda, este prezentă pe piaţa din România de peste 19 ani şi are peste 65 de angajaţi, iar începând cu luna mai a anului 2019 îşi deschide linia de producţie în a doua fabrică HASIT din România, mai exact în Bolintin Deal.

poza-parteneri

HOLCIM

Oferă un ansamblu integrat de produse și servicii de înaltă calitate, al cărui scop este să asigure soluții de construcții pentru oameni și pentru planetă. Preocupați ca produsele și serviciile HOLCIM să răspundă nevoii continue de modernizare, să îmbunătățească în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, să ofere clienților beneficiile și garanția unor construcții durabile.

poza-parteneri

ISOVER

Saint-Gobain România propune o gamă de soluții precalculate pentru cerințele programului CEE, cel mai des întâlnite în casele unifamiliale din România. Fiecare dintre ele este prevăzută cu documentație pentru proiectare și montaj.

poza-parteneri

KRONOTEX

Pardoseala laminată KRONOTEX poate fi folosită oriunde: în camere de zi, bucătării și dormitoare, precum și în birouri și hoteluri. Structurile sale de suprafață inovatoare aproximează aspectul lemnului și pietrei mai strâns decât s-a realizat până acum. Există o gamă largă de decoruri diferite pentru a alege pentru a implementa impresionant stilul dvs. personal de decorare.

poza-parteneri

LEIER

LEIER ROM S.R.L. a fost înființată în anul 2004, cu capital integral străin, ca parte a grupului de firme Leier. În toamna anului 2005 au început în comuna Unirea, județul Alba (la sud de Cluj-Napoca), lucrările de construcție a unei noi fabrici Leier pentru produse din beton. Unitatea de producție și-a inceput activitatea în iunie 2006, aici fiind fabricate diferite elemente pentru zidărie și cofraj din beton, pavele, borduri, elemente pentru sisteme de canalizare.

poza-parteneri

ARTHEMA

Compania ARTHEMA comerciază și personalizează materialele necesare efectuării proiectelor pentru: blaturi de baie și bucătărie, blaturi pentru mese sau pulturi, placări murale, glafuri pentru ferestre etc.

poza-parteneri

MAPEI

MAPEI este lider mondial în producța de adezivi și produse chimice pentru construcții, oferind soluții complete pentru orice tip de proiect. Portofoliul MAPEI cuprinde peste 1500 de produse, de la adezivi și chituri pentru placările ceramice, sisteme complete de hidroizolare, până la produse speciale pentru consolidări structurale, construcții subterane și aditivi pentru betoane.

poza-parteneri

DECUS

DECUS creează concepte ceramice elegante și sofisticate care transmit frumusețe și bunăstare. Datorită preocupării pentru fiecare detaliu, în design și producție, produsul nostru exclusiv are o personalitate puternică care îl face unic.

poza-parteneri

MARAZZI

Marazzi este cel mai cunoscut brand din industria plăcilor ceramice. Prezent în peste 140 de țări, este recunoscut universal ca sinonim cu plăci ceramice de calitate și simbolizează cele mai bune stiluri și producții italiene din sectorul decorării și designului interior.

poza-parteneri

CERSANIT

CERSANIT S.A. este una dintre cele mai importante companii producătoare cu cota de capital poloneză pe piața europeană. Activitatea principală a grupului implică fabricarea și distribuția produselor utilizate pentru finisarea și echiparea băilor (produse ceramice sanitare, plăci ceramice, cabine de duș, căzi și căzi de duș acrilice, mobilier pentru baie și accesorii pentru baie).

poza-parteneri

NMC.

NMC România oferă profiluri decorative premium pentru interior/exterior, de calitate superioară, la prețuri accesibile din anul 2004. În anul 2007 am încheiat un parteneriat cu NMC Belgia, devenind astfel reprezentanții brandului NMC. Începând cu 2009 am devenit subsidiară grupului NMC, fondat în Belgia în 1950. Există în jur de 1700 de companii partenere care deservesc clienți din peste 120 de țări, demonstrând astfel că avem o experiență puternică în domeniul decorațiunilor și finisajelor în construcții. NMC România este în topul companiilor de pe piața decorațiunilor și finisajelor de construcții din România.

poza-parteneri

ORIENT CERAMIC

Orient Ceramic activează pe piața materialelor de construcții începând cu martie 2005, devenind în scurt timp liderul zonal și unul dintre principalii jucători la nivel național în importul, distribuția și comercializarea plăcilor ceramice, cu un volum de achiziții de peste 2.000.000 metri pătrați importați anual.

poza-parteneri

BARLINEK

Parchetul Barlinek este construit din 3 straturi cu funcţionalităţi diferite. Grosimea fiecărui strat al parchetului Barlinek nu este pusă la întamplare ci reprezintă rezultatul multor ani de experiență și miilor de ore de cercetare și teste. Experienta noastra din domeniul lemnului ne-a ajutat să dezvoltăm structura ideală pentru reducerea tensiunilor la care este supus acest material natural.

poza-parteneri

PORTA

Succesul Porta se datoreaza în primul rând muncitorilor cu un înalt grad de calificare profesională, care, în combinație cu investițiile solide au oferit companiei posibilitatea unei dezvoltări dinamice și competitivitate pe piață. Mașinile de ultimă generație și utilizarea tehnologiei moderne permit o producție automatizată. Astfel, putem oferi produse la cele mai înalte standarde calitative, păstrând însă prețurile atractive.

poza-parteneri

PROFILUX

Produsele PROLUX - Genesis includ colecții profesionale de finisaje europene de primă clasă, care oferă soluții inteligente și viabile pentru toate problemele apărute la finisarea muchiilor pereților, a marginilor de treaptă, a pardoselilor acoperite cu diverse materiale, pentru fixarea mochetei pe treaptă, dar și produse complexe, foarte tehnice, pentru rezolvarea rosturilor de expansiune și seismice, sau ștergătoare profesionale – așa numitele „bariere de praf” pentru intrările în locuințe, spații comerciale, instituții, hoteluri, profile pentru spitale, etc.

poza-parteneri

TUSCANIA

Lucrările în laboratoarele TUSCANIA sunt în desfășurare și continuă în paralel, efectuate de centrul nostru de cercetare intern, al cărui scop este să încerce noi soluții tehnice și estetice și să creeze suprafețe, culori și finisaje care să reproducă elemente naturale, cum ar fi lemnul, metalele, textilele și desigur teracotă.

poza-parteneri

RADAWAY

Producător de cabine de duş de înaltă calitate, confortabile şi, în acelaşi timp, cu stil. Prezenţi pe piaţă europeană din 2002 şi în cei peste 15 ani de activitate. Anii de experienţă au permis dezvoltarea de soluţii multiple pentru problemele întâmpinate de clienți. Toate produsele noastre sunt proiectate la sediul nostru, în Swarzędz, în apropiere de Poznań (Polonia). Tot aici sunt amplasate fabrica şi depozitel

poza-parteneri

UNDEFASA

UNDEFASA este situat chiar în epicentrul industriei ceramice spaniole și de la naștere și-a susținut creșterea pe convingerea că fiecare dintre produsele sale reflectă tradiția și pasiunea pentru ceramica bine făcută. Valori, ambele, construite pe baza anilor și a anilor de experiență, efort și dăruire.

poza-parteneri

CREATON

CREATON este un producător de țiglă ceramică cu o experiență de peste 130 de ani și membru al grupului francez TERREAL. Compania noastră are, de asemenea, zeci de ani de ex. Istoria companiei începe în 1884, în Bavaria, unde Alois Berchtold a pus bazele unei extrem de moderne fabrici de producţie pentru acea perioadă, ce capătă renume impecabil încă de la început.

poza-parteneri

ROMCIM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed id semper risus in hendrerit gravida rutrum quisque non. Amet porttitor eget dolor morbi non arcu risus quis varius. Nunc id cursus metus aliquam eleifend mi in nulla posuere. Tempor orci dapibus ultrices in iaculis nunc.

poza-parteneri

REALONDA

Realonda este un producător spaniol de pardoseli și dale cu o vastă experiență și o puternică vocație internațională. Colecțiile de ceramică au fost proiectate și conceptualizate pentru a satisface cerințele solicitante de arhitectură, construcție și design interior. Cercetarea, inovarea și respectul pentru mediu sunt valorile care definesc compania Realonda.

poza-parteneri

VELUX

VELUX România este o companie de vânzări care comercializează ferestre de mansardă, produse de montaj, rulouri decorative și parasolare, tuneluri solare, atât în România cât și în Republica Moldova. VELUX România face parte din Grupului internaţional VELUX care deține companii de vânzări şi producţie în peste 40 de ţări în care lucrează 10.000 de angajaţi din întreaga lume. Compania VELUX România a fost înregistrată în 1997.